Juraini Ferary en Sandra van den Akker runnen binnenkort een eigen buitenlucht disco

Twee zakenpartners van de oud; De Juraini Stichting en nu Echte Vriendenbureau zijn weer, na lange tijd, weer bij elkaar en runnen Juraini Ferary en Sandra van den Akker een tweedaags stille disco, dat elke week weer in Delft plaatsvindt. Het is hierbij de bedoeling dat we voor iedereen 10,- euro entree vragen. Juraini ParadiseFM zal vooral Nederlandstalige en Urbanmuziek draaien. Jij komt toch ook?? Locatie volgt nog, dus hou de Facebookpagina goed in de gaten!

Vanwege de richtlijnen rondom corona is het op dit moment alleen mogelijk om een silent disco te huren wanneer de gezondheid van alle deelnemers aan de Silent Disco gewaarborgd kan worden. En dat is op verschillende manieren ook echt mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een Silent Disco met huisgenoten of een Silent Disco met de Buren waarbij deelnemers mee doen vanaf eigen balkon of tuin. We vertrouwen erop dat iedereen hierin zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt.