Locomotion weerzien als Club Raini

Wisten jullie het nog in de jaren ’90 Hakken op happy hardcore, apres ski-muziek, houseclassics en R&B. Wie ging er niet stappen in de populaire discotheek Locomotion in Zoetermeer? Drinken, meezingen, flirten en dansen. De uitgaansgelegenheid is helaas failliet gegaan, omdat er steeds minder bezoekers op de dansavonden afkomen. Gelukkig zien we Locomotion in Zoetermeer weer terugkeren, maar heel anders en een andere naam, namelijk; Club Raini en Club Raini wordt ook een openlucht disco/festival, maar dan in Delft.

Echte Vriendenbureau slaan de handen ineen met Pieter Klompe van Jollybooth, waarbij Jollybooth onze silent disco events kan verzorgen. Daarnaast wilt Pieter, vanwege het corona maatregelen, graag kennismaken op Zoom Meeting en de plannen bedenken hoe we het gaan aanpakken.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.