Politicus en bekende Delftenaar Martin Stoelinga op 77-jarige leeftijd overleden

DELFT – Martin Stoelinga is donderdagmiddag overleden aan de gevolgen van prostaatkanker, hij werd 77 jaar oud. ‘De Snor’ maakte vanaf 2002 furore als politicus, eerst van Leefbaar Delft, vervolgens onafhankelijk Delft en tenslotte van Groep Stoelinga.

Martin Stoelinga, geboren op 3 mei 1943, wist al sinds 2017 dat hij niet echt oud zou worden. Bij de ontdekking van prostaatkanker werd hem al gemeld dat er uitzaaiingen waren.

Martin Stoelinga laat zijn vrouw Betty, vijf kinderen, tien kleinkinderen en drie achterkleinkinderen achter.

Leo Rontberg

Delft op Zondag is een gratis huis- aan huis krant en onderdeel van RODI-Media ZH met een hoge oplage van 83.500 exemplaren die ieder weekend wordt bezorgd in: Delft, Den Hoorn, Schipluiden, deel Rijswijk, 't Haantje, Sion, Rijswijk Buiten, Ypenburg, Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Per 19 maart 2021 schrijft collega's van Delft op Zondag op de website van Juraini Ferary, wanneer hij een keer langskomt bij RODI.