Juraini staat open voor een samenwerking met De Wilgenweard in Overijssel

Strengere regels hou ons op dit moment in de greep, we mogen feestjes meer organiseren of naar een feestje toe gaan. Gelukkig staat Juraini open voor een samenwerking met De Wilgeneard in Overijssel over toch een corona proof feestje van te maken.

Volgende regels hebben wij voor u in de rij:
– Voor een feestlocatie nodig je 6 personen uit- Biedt de sfeer en gezelligheid op 1,5 meter afstand

Daarnaast een ander verhaal met Jolly Booth dat Juraini toch even een Raini Disco in de corona tijd organiseer met 6 personen (in overleg met de gemeente).

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.