Juraini Dag

Per maart en april 2021 sloegen Juraini de handen ineen met Pieter Klompe van Jolly Booth in Rotterdam en Herman van De Wilgenweard in Overijssel. Wij dachten beide in opdracht van Juraini een tweedaags stille disco te organiseren, maar dat ging niet door, maar we hebben wel hopelijk iets nieuws!

Juraini Dag wordt binnenkort een evenement dat begeleiders, familieleden, kennissen en vrienden van Juraini bij elkaar komen om het Nationale Feestdag van Juraini te vieren. Daarnaast verzorgd Feest DJ Raini zelf de muziek. Feest DJ Raini draait vooral Nederlandstalig en Urban muziek uit zijn eigen 24/7 non-stop Juraini ParadiseFM.

Binnenkort zal Juraini Dag jaarlijks tweedaags weekenden plaatsvinden. Het begint om 13.00 uur en het duurt tot 20.00 uur (op dit moment met de avondklok).

De kosten voor Juraini Dag bedragen eerst 10 euro per persoon en als het groter evenement wordt dan 20 euro per persoon.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.