Juraini organiseert een coronaproof Juraini Dag

Per maart en april 2021 sloegen Juraini de handen ineen met Pieter Klompe van Jolly Booth in Rotterdam en Herman van De Wilgenweard in Overijssel. Wij dachten beide in opdracht van Juraini een tweedaags stille disco te organiseren, maar dat ging niet door, maar we hebben wel hopelijk iets nieuws!

Inmiddels heeft Juraini een mail gestuurd naar de Gemeente Delft (in opdracht van Pieter en Herman) en naar afdeling Vergunning en Subsidie. Hij verwacht maandag weer een bericht van hun voor een nieuwe Juraini Dag, een evenement waar begeleiders, familieleden, kennissen en vrienden van Juraini bij elkaar komen om een Nationale Feestdag van Juraini te vieren.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.