Nieuws uit de media: Juraini maakt onbeperkt radio

DELFT – Zelf je eigen radiostation beginnen. Juraini Ferary maakte het waar.

Juraini Ferary (27) heeft een verstandelijk beperking, maar laat zijn beperking zeker niet in de van zijn dromen staan. Op 2 maart 2020 begonnen de uitzendingen van zijn eigen station Juraini RadioFM. Sindsdien is Juraini RadioFM uitgegroeid tot een wereldwijd zelfstandige internetradio voor heel Nederland, die uitzendt via een gratis streamingdienst. Het station draait vooral Nederlandstalige, maar ook urban muziek

Alles zelf

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer en interviewen gasten.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.