Persconferentie coronavirus 13 april: Stap voor stap meer mogelijk

Afgelopen dinsdag 13 april 2021 was er een persconferentie. Mark Rutte en Hugo de Jonge waren weer op televisie. Ze vertelde hoe het nu gaat met het coronavirus.

De belangrijkste dingen legt Juraini nu uit, wat er besproken is:
Steeds meer mensen worden gevaccineerd of is al gevaccineerd.En er worden meer mensen getest of heeft al laten testen.

Gelukkig mogen we jullie laten meedelen dat stap voor stap meer mogelijk zal zijn, zo gaan we kijken of op 28 april 2021 de einde van de avondklok is en dat we maximaal 2 personen thuis mogen ontvangen en dat de horeca buiten gezellig weer open mogen en voor 26 mei 2021 dat we maximaal 4 personen thuis mogen ontvangen en dat we gewoon met gerust in het restaurant kunnen zitten eten.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.