0

Iets Drinken met Raini en Hainy… Deze keer met Simone Paalvast

Afgelopen vrijdag 30 april 2021 vond de eerste activiteit van Iets Drinken met Raini en Hainy plaats, waarbij het echter een netwerkborrel is van Juraini en Johainy (Neef en Nicht van Elkaar). Het doel was om elkaar te ontmoeten en om samen Iets te Drinken. Deze keer had Juraini met Simone Paalvast afgesproken en dit werd een feit en gaan we ook zeker ergens volgende week ook weer doen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *