Juraini versterkt ook Radio Gemiva

Sinds afgelopen 3 maart 2021 heeft Juraini een intake gehad en wat er precies is uitgekomen dat Juraini niet alleen zijn eigen 24/7 internetradio heeft, genaamd; Juraini RadioFM, maar… Juraini versterkt sinds 10 maart 2021 nu ook Radio Gemiva. Radiostation van de collega-zorginstelling; Gemiva-SVG Groep, dat zelf gerund wordt door groepen van mensen met een verstandelijk beperking en is Juraini zelf op woensdag live tussen 12.00 uur tot 13.00 uur. Willen jullie een keer luisteren? We zijn overal online op: www.radiogemiva.nl.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.