Nieuwsbericht over de Tweede stap openingsplan

Hebben jullie het nieuws nog gezien van maandag 17 mei ? Oftewel de persconferentie van diezelfde dag. Er liggen op dit moment minder mensen in het ziekenhuis en dat gaat goed! Er is binnenkort meer mogelijk. Versoepeling deel 3 komt eraan.

Sportscholen gaan weer morgen op woensdag 19 mei 2021 open. Er mogen dan maximaal 30 personen in 1 ruimte sporten. Iedereen moet dan wel alsnog 1,5 meter afstand houden van elkaar. Er is nog geen spraak van groepslessen of wedstrijden. Publiek mag nog niet binnen. Kleedkamers zijn ook wel gesloten. Reserveren is hierbij vooraf mogelijk!

Binnen draagt u nog steeds wel een mondkapje. Tijdens sporten is het gelukkig niet nodig
Pretparken mogen weer open, maar wel op reservering. Je mag samen met 1 persoon naar een pretpark. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. Kom je uit hetzelfde huishouden? Dan mag je voor meerdere mensen reserveren.

Terrassen blijven weer lekker langer open. Van 06.00 uur in de ochtend tot 20.00 uur in de avond. De regels op het terras blijven hetzelfde wat de persconferentie al eerder heeft aangekondigd.