Juraini blikt terug in de tijd: Cynthia Samuel en Marinka van Os waren mijn alles

Juraini blikt graag terug in de tijd, hoe hij zijn begeleider Cynthia van de Langeberg te Zoetermeer heeft ontmoet. Dit was een superleuke begeleider van Juraini. Eind 2020 kregen hun een klein beetje ruzie, waardoor Juraini iets bij Cynthia heeft gedaan. In 2021 na de crisisopvang bij collega-zorgorganisatie; Ons Tweede Thuis in Amstelveen kwam twee nieuwe persoonlijk begeleiders van De Doelen van Buurtschap Craeyenburch. Pas later is Juraini geliefd op zijn eigen persoonlijk begeleider, genaamd; Claudine Daguiar. Helaas is het verboden om verliefd te zijn op zijn eigen persoonlijk begeleider; Claudine, maar Juraini vergeet Cynthia compleet, maar wat dacht je aan Marinka van Os.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *