0

Nieuws uit de media: Werken als verstandelijk beperking in de bediening

Juraini Ferary (27) heeft een verstandelijk beperking, verder laat hij zijn beperking niet in de weg staan en is Juraini afgelopen zaterdag 29 mei 2021 aangenomen als vrijwillige bediening bij Grieks Specialiteit Restaurant; Athene’s Olijf.

”Het is nu nog helaas een vrijwilligerswerk voor Juraini, omdat hij alles nog moet leren, pas later gaat is het mogelijk om doorgroeien naar echte werk. Juraini is op dit moment bij de Grieks Specialiteit Restaurant; Athene’s Olijf aangenomen als functie Gastheer/Ober en Horeca Communicatie, Juraini is als horeca communicatie verantwoordelijk voor het promoten van ons restaurant en dingen voor op de social media te zetten.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *