Juraini maakte deel uit Funpop Online

Funpop is een tweedaags buitenlucht festival dat jaarlijks in Horst, in de Nederlandse provincie Limburg plaatsvindt, dat georganiseerd wordt door Stichting Funpop. Het muziekfestival is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking, hun begeleiders, familie, vrienden en verder geïnteresseerden. Vanwege de coronacrisis kon Funpop niet doorgaan als buitenfestival.

Ook dit jaar heeft de organisatie heeft niet stilgezeten en een online minifestival opgezet! Funpop Online kon je op zaterdag 29 mei 2021 vanaf 14.00 uur vanuit thuis meebeleven. Juraini maakte hierbij deel aan Funpop Online als bijwoner.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.