NIEUWS UIT DE MEDIA: Juraini ziet zijn eigen internetradio als de Jostiband

NOOTDORP – Juraini Ferary is 27 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Sinds kort heeft hij zijn eigen internetradio opgezet. Juraini Radio is jouw online internetradiostation van Echte Vriendenbureau!
Juraini ParadiseFM is uitgegroeid tot jouw 24/7 wereldwijd zelfstandig online internet radio voor heel Nederland, dat uitzendt sinds 2 maart 2020 via een gratis streamingdienst.

Het station draait vooral Nederlandstalig, maar ook urban muziek. De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen.

Vanuit zijn eigen slaapkamer zendt Juraini uit. Hij maakt zelf de playlists, bedient de muziekcomputer, en interviewt de gasten via soundcloud.
Als het aan Juraini ligt, ziet Juraini zijn eigen 24/7 wereldwijd zelfstandig online internetradio als een Jostiband, een wereldberoemde orkest voor mensen met een verstandelijk beperking, waar meer of minder dan 150 orkestleden spelen.

Daarnaast is Juraini druk aan het denken om door te gaan als zijn eigen 24/7 wereldwijd zelfstandig online Josti Radio
De naam van de verantwoordelijke radiostation is Juraini Radio.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *