Van dansende politieagent luisteren de Politie ook naar Juraini ParadiseFM

Afgelopen donderdag 17 juni 2021 kreeg Juraini een mail van de communicatieadviseur van Politie Midden-Nederland met daarin dat Juraini zijn beperking verder zeker niet in de weg staat en dat veel mensen blij worden van muziek en zelfs hun collega’s ook. Verder laten hun weten dat Juraini Radio/ParadiseFM een top radio is. In andere worden: van dansende politieagent luisteren de Politie ook naar Juraini ParadiseFM. Zo zien we Juraini ParadiseFM als een jostiband, een wereldberoemde orkest voor mensen met een verstandelijk beperking van Ipse de Bruggen.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *