Feesten met Juraini ParadiseFM op de boot

Afgelopen donderdag 24 juni 2021 zocht Juraini naar een eigen boot voor Juraini ParadiseFM. Een boot vol begeleiders, familieleden, kennissen en vrienden van Juraini, om een feest te maken en de dak eraf gooien. Het belooft een bruisend feestje te worden!

Dit is nu uit ein-de-lijk met succesvol gelukt! We hebben een eigen boot in gebruik genomen. Ron den Besten en Juraini Ferary hebben met elkaar afgesproken het een keer te proberen, om te kijken hoe het gaat en wie weet wel wat vaker. Het is voor de boot mogelijk op werkdag om 19.00 uur tot 22.00 uur te organiseren. Verder staat  Ron van de boot ervoor open om op de sloep muziek te draaien in de binnenstad van Delft.

Komen jullie met de auto? Dan kan er gratis geparkeerd worden aan de Schieweg 3 in Delft en daar vanuit is het maar paar meter lopen naar de sloep. Hierbij is er helemaal geen kosten aan verbonden, maar vrij GRATIS.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.