Juraini viert zijn bijzondere vriendenfeest

Aankomende zaterdag 17 en 24 juli 2021 is het weer tijd om te gaan genieten, lachen en brullen met Juraini, want Juraini viert zijn eerste bijzondere vriendenfeest en dat Juraini Radio weer 1 jaar bestaat (dubbelfeest) bij INCA MANIA aan de Markt 75 in Delft en later bij GRK & ZO aan de Verwersdijk 32 in Delft (jubileum feest locatie). En daar zijn we trots op ook! Trots op de 1 jarig bestaan voor alle luisteraars van Juraini Radio en op meer dan 3 jaar ervaring. Trots op de radio portalen die Juraini Radio toe heeft toegevoegd aan hun radioportal met meer dan duizenden radiozenders, trots op onze eigen website. Juraini Radio doen we GeWOON samen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.