Nieuw Locomotion

DELFT – Hakken op happy hardcore, après ski-muziek, houseclassics en R&B. Wie ging er niet stappen in de populaire discotheek Locomotion in Zoetermeer? Na 28 jaar drinken, Loco en saté eten, meezingen met DJ’s Seran en Dennis, flirten en dansen moest de uitgaansgelegenheid helaas de deuren sluiten. Maar de nostalgie van Loco leeft nog steeds via sociale media waar oude herinneringen en foto’s (compleet met gepermanent haar, fluoriserende kleding en haarmatjes) gedeeld worden.

Discotheek Locomotion in Zoetermeer is in 2011 failliet gegaan, omdat er steeds minder bezoekers op de dansavonden af komen. Ook was er problemen met de financiele administratie.

Tot slot organiseert Juraini Ferary (27) met een verstandelijk beperking elke zaterdag en zondag een geheel nieuwe uitgaansgelegenheid in Delft, bij INCA MANIA aan de Markt 75 in Delft, waar je je kunt aanschuiven. Denk hierbij aan Iets Drinken met Raini, een speciale netwerkborrel en heeft als doel nieuwe mensen ontmoeten en samen iets drinken.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.