Juraini viert zijn bijzondere verjaardag

Afgelopen 2 maart 2021 was Juraini Radio jarig! En daar zijn we trots op ook! Trots op de 1 jarig bestaan voor alle luisteraars van Juraini Radio en op meer dan 3 jaar ervaring. Trots op de radio portalen die Juraini Radio toe heeft gevoegd aan hun radioportal met meer dan duizenden radiozenders, trots op onze eigen website. Juraini Radio maken we GeWOON samen. Op aanstaande woensdag 28 juli 2021 en zaterdag 31 juli 2021 zal Juraini dan ook stilstaan bij het jubileum radio feest bij Bistro INCA MANIA aan de Markt 75 in Delft.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.