BOKS vervangt Juraini Radio Festival

Afgelopen week van juli 2021 bracht Juraini het nieuws met een leuk nieuws en minder leuk nieuws, namelijk dat er vanwege nieuwe corona maatregelen Juraini Radio Festival ook is afgelast, maar we hebben iets nieuws gedacht; geen Zoom Meeting, maar BOKS is een nieuwe speciale horeca uitgaansgelegenheid van Juraini en voor alle familieleden, kennissen en vrienden van elkaar.

BOKS wordt zelf door; Juraini Ferary georganiseerd met een verstandelijk beperking en heeft als doel: nieuwe mensen te ontmoeten, praten met anderen en samen iets drinken. BOKS is wekelijks op een zaterdag geopend om 19.00-21.00 uur.

BOKS bevindt zich bij INCA MANIA, gelegen in de binnenstad aan de Markt 75 in Delft.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.