BOKS vervangt oud Discotheek Locomotion Zoetermeer

Juraini Ferary is 28 jaar oud en heeft een verstandelijk beperking. Hij organiseert de nieuwste horeca uitgaansgelegenheid van Delft, namelijk bij INCA MANIA aan de Markt 75 in Delft, dat oud Discotheek Locomotion in Zoetermeer vervangt.

Kom met al je kennissen en vrienden naar INCA MANIA voor een gezellige avond uit en geniet van de vriendelijk geprijsde drankjes en hapjes!
Elke zaterdag organiseert Juraini Ferary (28) activiteiten, waar je je kunt aanschuiven. Denk hierbij aan Iets Drinken met Raini, een speciale weekendborrel en het heeft hier als doel nieuwe mensen te ontmoeten en samen iets te drinken, maar ook Juraini Dag Viering en Juraini Radio Festival jaarlijks terugkerend in september.

INCA MANIA is gevestigd aan de Markt 75 in Delft. Iets Drinken met Raini is wekelijks op een zaterdag om 14.00 uur tot 17.00 uur en van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Waarschijnlijk zal er ook twee DJ van oud Discotheek Locomotion bij zijn.