Shownieuws: Juraini show zijn nieuwe liefde

Na een breuk van 2 jaar met een ex-vriendin van dezelfde woongroep, scoort Juraini (28) alweer gauw een leuke dame, bijnaam; Meike (25). Beide hebben elkaar ontmoet via ABCDate – contactbemiddeling methode voor mensen met een verstandelijke beperking. ”Sinds 2 augustus 2021 zitten we een tijdje met elkaar te praten, bijv over wat we beiden doen in de dagelijks leven”. Over 2 of 3 jaar zien Juraini en Meike elkaar beide als samenwonen in een appartement, maar met 24 uurs begeleiding, maar trouwen mag natuurlijk ook niet ontbreken.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.