Er gaat binnenkort een heuse shotjesbar open

Stond jij altijd als eerst aan de bar voor een lekker shotje? En sta je te trappelen om – zodra het weer mag – uit te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je: er opent binnenkort een shotjesbar in Delft.

Een shotjesbar in Delft past natuurlijk perfect in de Kromstraat. Dat dachten de nieuwe eigenaren van de zaak ook.

Red Devil Hot Shot is een nieuwe shotjesbar en cocktailbar als uitgaansgelegenheid aan de Kromstraat 39a in Delft. Red Devil Hot Shot BV is een dochter van Jake Hampel Holding BV.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.