Karaoke avond en cocktails: dit weekend gaat La Taverna aan de Vlouw open

Delft is een gezellige bar rijker! Afgelopen vrijdag 3 september 2021 is La Taverna aan de Vlouw in Delft voor de allereerste karaoke avond met succes geopend. De bar wordt een ontmoetingsplek voor Delvenaren (Als je in Delft woont) en Delftenaren (Als je niet in Delft woont)met een thema-avond en een happy hour.
Daarnaast denkt Juraini Ferary (Delftse inwoner) dat BOKS – Horeca uitgaansgelegenheid hier redelijk past, daarnaast wilt Juraini hier ook een discoavonden geven.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.