Joke Meijer geeft binnenkort een optreden op Craeyenburch in Nootdorp

Juraini Ferary heeft een verstandelijk beperking, maar laat zijn beperking zeker niet in de weg staan en interviewde Joke Meijer (72) op afgelopen maandag 6 juni 2021. Joke is beter bekend als Instagramsensatie; Orgel Joke. Na het succesvolle interview met Orgel Joke wenst de groepsbegeleiding van Juraini aan een optreden van Orgel Joke in de aula op Buurtschap Craeyenburch aan de Brasserskade 4 in Nootdorp.

Gelijk heeft Juraini hierbij meer contact gehad met Joke als een cliënten regelaar, die over feesten en partijen gaan. Ergens in november 2021 past dit in de agenda, zegt; Orgel Joke, dan geeft Orgel Joke op Buurtschap Craeyenburch in Nootdorp of wel vaker als een huiskamerconcert.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.