Juraini hoopt op nominatie: Mensen willen stemmen gaan stemmen op Juraini Radio

De Special Media Awards zijn de landelijke prijzen voor mensen met een verstandelijke beperking, die zelf media maken. Hier doet Juraini voor de eerste keer aan MEE.

De bijzondere uitreiking vindt plaats op vrijdagavond 5 november 2021 om 19.30-21.30 uur bij Beeld & Geluid vanaf het Mediapark in Hilversum.

Sommige mensen als Edwin Rutten (Bekend van; De Film van Ome Willem) en Joke Meijer (Bekend van Orgel Joke) willen op Juraini Radio gaan stemmen, want Juraini hebben beide op Juraini Radio geïnterviewd en waar Juraini de beide mensen steeds verwijst om zelf een mailtje te sturen naar Special Media Awards.

Juraini Radio is hierbij uitgegroeid tot jouw 24/7 wereldwijd online internetradio, dat sinds 2 maart 2020 via een gratis streamingdienst uitzendt. Het station draait vooral urban muziek, latin en latijns-muziek. Het is alleen maar een groot succes bij Juraini Radio, aldus Telstar Mediacentrum en Delft op Zondag.Daarnaast richt de zender zich op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen om jongeren, jongvolwassenen en volwassenen uit de randstad te bereiken.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.