Stemmen op Juraini Radio is gesloten

Helaas kan je niet meer stemmen op Juraini Radio voor de Special Media Awards, de landelijke prijs voor de categorie van ‘Beste Radiostation’. Die is vanaf 5 oktober 2021 gesloten. Wel heeft Juraini Radio gelukkig zijn eigen categorie als Beste Radiostation ingezonden. Nu gaat de jury alle inzendingen goed bekijken en beoordelen. Het duurt dus even voordat we weten wie er genomineerd zijn. Op 7 oktober ontvangt iedereen een persoonlijke mail met de uitslag. De genomineerden gaan daarna door naar de vakjury.

Tot slot alvast hartelijk dank dat iedereen op Juraini Radio heeft gestemd, zoals; Edwin Rutten (Bekend van De Film van Ome Willem), die op Juraini Radio gestemd heeft en Joke Wapenaar als Orgel Joke.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.