Nominatie Special Media Awards voor Juraini Radio

Juraini Radio is genomineerd voor de Special Media Award in de categorie: Beste Podcast, dat is te merken dat Juraini Radio al de verschillende gasten hebt geïnterviewd, zoals; Edwin Rutten, beter bekend van De Film van Ome Willem en Rutger Goedhart in Goede Tijden, Slechte Tijden en Joke Meijer, beter bekend van Orgel Joke. Dit is de landelijke prijs voor de beste mediamakers met een verstandelijke beperking.

Juraini Radio zendt 24 uur per dag uit met non stop muziek. 24 uur per dag hoor je onze non stop muziek vanuit de professionele studio in Nootdorp. Juraini maakt zelf zijn playlists, bedienen het muzieksysteem en interviewen gasten. De winnaars van de Special Media Awards worden bekend gemaakt op
vrijdagavond 5 november 2021 van 19.30 – 21.30 uur vanuit Beeld en Geluid in Hilversum!

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.