Juraini bezoekt Orgel Joke

Juraini Ferary (28) heeft een licht verstandelijk beperking en laat verder zijn beperking zeker niet in de staan en woont op een zorginstelling in Nootdorp. Hij runt zijn eigen 24/7 wereldwijd internetradio, genaamd; Juraini Radio, dat plaatsvindt in zijn slaapkamer in Nootdorp. Zo heeft hij ook Orgel Joke (72) uit Vlaardingen geïnterviewd en zal Juraini aanstaande donderdag 14 oktober 2021 Orgel Joke (72) thuis in Vlaardingen gaan bezoeken. De droom van Juraini is nu erg enthousiast en groot met Joke, want omdat Joke nu een bn’er is, wilt hij een radiostudio ”Juraini Radio” met een koffietent ”Bij Joke”. Of het nou precies in Delft of Vlaardingen zal plaatsvinden, is nog niet bekend.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.