Hier kun je het GTST-café BOKS bezoeken, aldus; Juraini Ferary

De set van Goede Tijden, Slechte Tijden is normaal gesproken een van de best bewaarde geheimen in televisieland, aldus; Susan Stam (Hoofdschrijver, die sinds 2001 werkzaam is) tegen Juraini (28) met een licht verstandelijk beperking. Daar komt snel een verandering in, legt Juraini per mail uit aan zijn contactpersoon/productie coördinator van GTST; Suraya Maenhout. In opdracht van Juraini moet Timo Jansen met Suraya in gesprek gaan over het runnen van GTST-café BOKS. Juraini ”Dat de cafe/restaurant en brouwerij Bierfabriek Delft mijn stamkroeg is, wil ik dat Bierfabriek als onze buitenlocatie gebruikt wordt als de GTST-cafe BOKS. Zo runt Juraini hier zijn toekomstige GTST-cafe BOKS.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.