Wie is toch die leuke meid: Kirsten Hanssen

Zoals jullie al weten voelt Juraini zich thuis met andere inwoners van Goede Tijden, Slechte Tijden in de fictieve plaatsje Meerdijk. Afgelopen jaar kreeg Juraini meer meldingen over ”voeg Kirsten Hanssen op op Facebook”, Juraini dacht, wie is die leuke meid, kent Juraini haar. Afgelopen maand heeft Juraini zijn vriend; Pim Vosmaer opgebeld, die jarenlang regisseur is geweest van Goede Tijden, Slechte Tijden en nu aan het genieten van zijn welverdiende pensioen, zegt; Pim tegen Juraini. Kirsten is je collega van GTST, zij doet de decors van GTST. Kirsten zorgt voor de decors Cafe De Koning, Buurtsuper en De Rozenboom, maar BOKS. Juraini dacht oke, pim, vriendelijk bedankt en ik weet nu genoeg.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.