Gaaf! Dit jaar krijgt Delft een lichtjesweek in plaats van lichtjesavond

Leuk nieuws! Lichtjesavond kon vorig jaar wegens Corona helaas niet fysiek doorgaan, maar dit jaar wordt dat dubbel en dwars goedgemaakt. In plaats van één avond, mogen we dit jaar een hele week genieten van de zogeheten ‘Lichtjesweek’ in Delft. Van 14 tot en met 20 december is het zover.

Vorig jaar ging lichtjesavond in Delft alleen als online-editie door. Ondanks dit creatieve alternatief, misten veel Delftenaren de sfeer en gezelligheid van de stad enorm. Gelukkig opent 14 december 2021, de datum waarop lichtjesavond normaal wordt gevierd, de nieuwe lichtjesweek op de Markt.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.