Sinterklaasintocht 2021

Hoewel er dit jaar in veel steden geen Sinterklaasintocht wordt georganiseerd, gaat de Delftse intocht gewoon door op 20 en 27 november. Bij het zogenaamde ‘doorstroomevenement’ is het niet nodig om corona QR-codes te controleren.

Sint en de Pieten komen weer naar Delft: op 20 november aanstaande is het zover!

Speciaal voor (groot)ouders met (klein)kinderen die het lastig vinden met zoveel mensen tegelijk aanwezig te zijn bij de intocht, komen Sint en de Pieten nogmaals langs. Zij zullen een week later, op zaterdag 27 november tussen 12 en 4 uur, nog een keer door de Delftse binnenstad lopen.

  • De organisatie Stichting Sinterklaas Delft en Gemeente Delft roepen open op thuis te blijven bij klachten.
  • Het evenement gaat door onder voorbehoud van eventueel aanscherpende coronamaatregelen
  • Bij deze intochten worden geen handjes geschud

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.