Juraini Radio wint de mini award van de Special Media Awards

Juraini Ferary (28) met een verstandelijk beperking, die zijn beperking verder niet in de weg laat staan won op 5 november 2021 en wel rond 20.30 uur de mini award van de Special Media Awards in de categorie Beste Podcast.

Juraini Radio is uitgeroepen tot jouw 24/7 wereldwijd internetradio, die sinds 2019-2020 actief is en zendt 24 uur per dag en 7 dagen per week uit met non stop muziek

De Special Media Awards worden ieder jaar uitgereikt aan mediamakers met een verstandelijke beperking. De prijzen werden vrijdagavond uitgereikt in Beeld en Geluid in Hilversum. Niemand minder dan Irene Moors presenteerde dit jaar de uitreiking.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.