Hij komt, hij komt… Corona houdt Sint Raini niet tegen

DELFT – Een opluchting voor alle kennissen en vrienden van Juraini: Sinterklaas rijdt dit jaar Delft niet stilletjes voorbij. We zijn in Nederland aangekomen! We mogen weer naar Delft! De Sint. Dit jaar gaan we weer langs alle bekende plekken in Delft. (Bijvoorbeeld) naar Delft on the Move, een stichting, die als doel heeft een multimedia platform te bieden aan Delft en omstreken: burger, maar de Sint komt ook op andere plekken en zijn tussenstop bij de Bierfabriek Delft.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.