Ziggo stopt in 2021 met FM-radio en Juraini Radio volgt FM op als internetradio

Zoals u hier kunt lezen of al weten of niet stopt Ziggo dit jaar in 2021 met uitzenden op FM-radio via een kabel aansluiting. In de auto kunnen jullie gelukkig nog wel de FM blijven luisteren. Juraini Radio als internetradio volgt de FM daarmee op en is de redder van de nieuwe FM radio, bij Juraini Radio heb je geen antenne voor nodig.

Juraini Radio is uitgeroepen tot jouw 24 uurs non stop internetradio, die 7 dagen per week overal online te beluisteren is via een gratis streamingdienst. Het station draait vooral urban, latin en latijns-muziek.

De zender richt zich op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen om jongeren uit te randstad bereiken.

De internetradio aansluiten op uw WiFi internetaansluiting en van de muziek genieten. Ook met uw mobiel via 3G/4G/5G kunt u prima naar Jurani Radio luisteren. Hou dan wel uw internetbundel in de gaten!

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.