Nieuws vanuit Red Devil Hot Shot per ingang van 2022

Stond jij altijd als eerst aan de bar voor een lekker shotje? En sta je te trappelen om – zodra het weer mag – uit te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je: er opent binnenkort een shotjesbar in Delft.

Een shotjesbar in Delft past natuurlijk perfect in de Kromstraat. Dat dachten de nieuwe eigenaren van de zaak ook.

Red Devil Hot Shot is een nieuwe shotjesbar en cocktailbar als uitgaansgelegenheid aan de Kromstraat 39a in Delft.

Op maandag 3 januari 2022 maakt de persconferentie weer bekend of de shotjesbar weer open mag, want in 2020 zou Red Devil Hot Shot opengaan, maar is Red Devil Hot Shot nog steeds niet open geweest, ook wilde Karin Zitter alsnog met jullie proosten.

Op de openingsfeest, die nog niet bekend is, zal er een hele grote feest worden met Juraini Radio on tour. We hopen jullie allemaal te zien in 2022!!!

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.