Word oud-Juraini Radio en nieuw Omroep Juraini de internetradio van de stad

Oud-Juraini Radio en de nieuw naam, genaamd; Omroep Juraini is binnenkort uitgeroeid/uitgeroepen tot een van de grootste omroep voor de verschillende gemeente als internetradio waar we 24 uur per dag en 7 dagen per week overal online te beluisteren zijn.

Omroep Juraini blijft 24 uur per dag en 7 dagen per week de gezelligheid en de allerbeste urban, latin en latijns-muziek van eigen bodem uitbrengen. Daarnaast blijft de zender op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen richten om jongeren uit te randstad te bereiken.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.