Juraini Ferary is de sluiting van de horeca zat en gaat (deels) openen: ‘Niet om te provoceren, maar om te overleven’

Juraini Ferary (28) als een horecaondernemer met een licht verstandelijk beperking is de horeca sluiting zat en gaat deels van de horeca openen in Delft, voor een poster van de protest horeca, maar ook om te overleven. Aanstaande woensdagochtend heeft Juraini met hulp van Rene Baggerman een overleg met de burgemeester; Marja van Bijsterveldt over hoe we beter kunnen in Delft en wat te toekomst ook brengt van Delft.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.