Nieuws uit de media: Juraini wordt uitgenodigd voor koffie ochtend voor Fietsburgemeesterschap

Juraini Ferary heeft een licht verstandelijk beperking, maar laat verder zijn beperking zeker niet in de weg staan. Voor aanstaande donderdag 27 januari 2022 om 10.00 uur wordt Juraini bij een koffieochtend in Den Haag verwacht, waar Juraini verder interesse heeft in Fiets Burgemeesterschap. Wie weet wordt Juraini door Marcel Kleizen (Fiets Burgemeester van Den Haag) wel benoemd tot Fietsburgemeester van Delft, want Juraini rijdt elke weekend door de binnenstad van Delft.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.