Gemeente Delft bezocht Radio Gemiva

      Geen reacties op Gemeente Delft bezocht Radio Gemiva

Jacob Ten Bosch en Sanne van ‘T Hof van de afdeling samenleving en publiek ondernemer binnen Gemeente Delft brachten afgelopen woensdag van 26 januari 2022 een werkbezoek aan de professionele studio van Radio Gemiva, een van de grootste radiostation van de collega-zorgorganisatie; Gemiva-SVG Groep, die overal online te beluisteren is en Zoeterwoude en wereldwijd, maar ook die een radiopartner is van de voormalige Juraini Radio en zich overstapte naar Omroep Juraini. Benieuwd naar het filmpje?

Radio Gemiva

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.