Nieuwe webpagina voor Omroep Juraini

      Geen reacties op Nieuwe webpagina voor Omroep Juraini

Onze nieuwe webpagina www.jurainiradio.jouwweb.nl oftewel www.omroepjuraini.nl is live! Wat een mooi begin van het jaar. Het eindresultaat mag er zeker zijn en daar zijn we trots op ook.

De nieuwe webpagina laat goed zien dat we een webpagina hebben van een echte commerciële Nederlandse radiozender. Alles is goed te vinden op onze webpagina voor alle luisteraars. Bezoekers kunnen zich verdiepen in de voormalige; Juraini Radio, die zich per 1 januari 2022 nieuwe naam heeft als Omroep Juraini.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.