GTST is boos op Juraini en neem de telefoon niet meer op

Dat Juraini eerst boos was op Goede Tijden, Slechte Tijden vanwege geen comeback meer van Tanja Jess als Bowien Galema (in de jaren ’90) en Ingeborg Wieten als Suzanne Balk denkt Juraini ook dat het klaar is voor Goede Tijden, Slechte Tijden om niet meer naar de coördinator zelf te bellen. ”Hier zit de schrijvers er achter, ik noem verder geen namen”. Misschien komt er gelukkig een verandering in om weer contact met elkaar op te nemen en komt Suzanne Gravesteijn en Juraini in de plaats van Suzanne Balk.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.