‘Woonactie’ protesteren tegen wooncrisis in Delft

DELFT – Net als op veel andere plekken in het land wordt ook in Delft een woonprotest georganiseerd, op zondag 6 februari om 13.00 uur met als startpunt het Poptapark. Het protest wordt georganiseerd door de twee bierfabriekers, ook al benoemd als politieke Bij1 lid

“De wooncrisis raakt iedereen, overal”, aldus Jim Jansen namens de coalitie. “We zien het nu pas als crisis, omdat mensen met een middeninkomen ook de druk van de woningmarkt voelen. Feit is dat een woningmarkt zonder regulering structureel mensen buitenspel zet. Dat zijn mensen met een laag inkomen, mensen met een migratieachtergrond, gehandicapte mensen, studenten en ouderen. Deze groepen hebben slechts een fractie van het geld, de politieke macht en vertegenwoordiging die de rijken bezitten.”

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.