Juraini viert zijn eerste Wereld Radio Dag

Jaarlijks op zondag 13 februari is het ‘Wereld Radio Dag. Voor de eerste keer worden er evenementen georganiseerd door Omroep Juraini van 12.00-17.00 uur aan Speeltuin Van Tienhovenstraat in Delft. Er is voor kinderen een schommel, een soort klimrek om mee te spelen. Sanne van ‘T Hof (Contactpersoon van Juraini binnen Gemeente Delft) en Jeanette Chedda van politiek partij BIJ1 komt ook even langs. Er word door Omroep Juraini voor muziek verzorgd. Er worden door vele mensen eigen catering verzorgd.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.