Gemeenteraadsverkiezingen 2022 in Delft: dit moet je weten

Gisteren, maandagochtend zijn de eerste stembussen geopend en gaan de gemeenteraadsverkiezingen van start tot 16 maart 2022. De mening van Juraini zegt dat jullie op BIJ1 moeten stemmen of Volt Delft. Bij BIJ1 of Volt Delft zitten daar ook leuke mensen tussen, dus stem allen. BIJ1 is een politieke partij die staat voor Nederlandse samenleving met gelijke rechten en gelijke kansen voor iedereen. Een samenleving waarin zichzelf kan zijn. Daarnaast is Volt Delft een europese partij. Als Europese beweging zijn wij in alle landen Europa actief.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.