GAAF: Dit komt vanaf aankomend zaterdag in de binnenstad van Delft

Wie aankomend zaterdag in de binnenstad van Delft aan de Burgwal rond 12.00 uur komt. Gaat Juraini vanaf aankomend zaterdag als straatartiest zijn eigen 24 uurs non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio oftewel Omroep Juraini voortzetten. Dit wordt zelf door Juraini als een verstandelijk beperkte vrolijke jongen gemaakt, terwijl inwoners van Delft er ook een graantje meepikt. Het wordt hierbij echt een radioprogramma midden in het centrum van Delft. In overleg met de Gemeente Delft moeten we een halfuur spelen en na pauze weer verder. Dit geldt voor elke zaterdag, gewoon omdat het kan en proberen we Delft op te vrolijken.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.