Biercafé Doerak wordt door Juraini Ferary vernoemd en dit is waarom

Biercafé Doerak aan de Vrouwjuttenland 17 in Delft wordt tegenwoordig door delvenaar; Juraini Ferary vernoemd, zo legt Jasper van Schie aan jullie uit  ”Doerak betekent ondeugend in het indische ” en dat is Juraini ook wel een beetje, want Juraini is stiekem verliefd op de eigenaresse; Marijke Vuik en heel Cafe Het Klooster in Delft, waar het ook van dezelfde eigenaresse is, weet het ook. Om dit te vieren organiseert Juraini binnenkort in komend april 2022 nogmaals een borrel, waar ook eigen drankjes op eigen rekening is.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.