Morgen op zaterdagmiddag is het zover: Juraini Radio in de binnenstad van Delft

Morgen is het ein-de-lijk zover, op de zaterdagmiddag 19 maart 2022 vanaf 12.00 uur is het zo ver, voor het eerst treedt Juraini Radio als zijn eigen 24 uurs non stop op midden in het centrum van Delft en wel aan de Burgwal, terwijl inwoners van Delft een graantje van mee zal pikken. In overleg met de Gemeente Delft en in samenwerking met de Handhavers moet Juraini elk half uur draaien. Dit geldt dus voor elke zaterdag vanaf 12.00 uur en elk halfuur draaien. Delft bruist mee, jij toch ook?? Kom aanstaande zaterdagmiddag gezellig naar de binnenstad van Delft en doe een drankje bij een horecagelegenheid.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.